Merkeforhandler for Sun Living

Hvorfor velge Sun Living

Nye Sun Living – designet for deg. 
Sun Living bobiler og bybobiler er designet for akkurat deg. En helt ny serie bobiler og bybobiler, som gjør ferier og helgeturer lettere og eierskap enklere. Innovativ ny tankemåte for en ny generasjon brukere, der plass er utnyttet og komfort og praktisk nytte er sikret. 

Ny Sun Living – made by Adria Mobil. 
Sun Living bobiler og bybobiler er designet og produsert av Adria Mobil, en av Europa’s ledende produsenter av fritidskjøretøy siden 1965. Det er over femti års erfaring lagt ned i hver Sun Living modell. Over 580,000 Adria Mobil produserte enheter er beviset på styrken i denne erfaringen.

Adria Mobil er ledende eksponent for World Class Manufacturing (WCM) teknikker utarbeidet i bilindustrien. En total kvalitetsdrevet holning benyttes der implementering involverer mange filosofier fra “lean manufacturing” et automotivt konsept som inkluderer TQM, JIT og 5S prinsipper. Adria Mobil’s produksjonsfasiliteter er ISO sertifisert for kvalitet og miljømessig styring, og dekker 150.000 m2 og er beliggende i Novo mesto Slovenia i hjertet av Europa.

Ny Sun Living – usedvanlig valuta for pengene.
Sun Living bobiler og bybobiler er godt utstyrt, pakket med nye og eksklusive detaljer og byr på usedvanlig valuta for pengene. 

Oppdag nye plasser
Sun Living bobiler og bybobiler tilbyr den beste utnyttelsen av plassen med innovativ ny tankegang om hvordan plass er utnyttet og hvor fleksibel bo og lagringsplass muliggjør lettere reising. Oppdag nye steder med Sun Living. 

Oppdag nye steder
Det avgjørende er ikke hva du kjører men hvor du kjører! Nye Sun Living er så mye mer enn bare en måte å reise på, det er en ny måte å se verden på. Oppdage nye steder og dele dem med dine venner og familie.

explore.png