Max Caravan Logo
Avada Landing Product

BioCool Clean Water Tank 50tabs

kr 144

15% Off

Tomt på lager

Beskrivelse

Information

I tanker og slanger dannes uungåelig belegg på alle overflater som er i kontakt med vann. Belegg bygges opp over tid. Det er ikke nok med å fylle på nytt ferskvann. Systemet trenger å rengjøres for å forhindre at belegg blir dannet.

Med BioCool Clean my Water tank (tidligere BioCool Clean Watertank) blir tanker og slanger rengjort enkelt og effektivt. Doser antall tabletter etter volymen på tanken. Fyll opp systemet med vanlig tappevann. Nå begynner rengjøringen. La det virke i minimum tolv timer og deretter tøm systemet. Klart. Du trenger ikke å skylle. Nesten ingen håndspåleggelse.

Tappevann som dreneres i lukkede beholdere blir raskt ubrukelig. For å unngå dette kreves det at vannet blir behandlet. Bruk BioCool Purify my drinking water(tidligere BioCool Clean Water) for å beholde dittt ferskvann rent og friskt.

Ifølge rekomendasjoner bør du rengjøre tanken 2-4 ganger hvert år.

Instruksjon
Doser 1 tablett per 4 liter vanntank. Fyll opp hele systemtet; tank, slanger og kraner. La virke i minimum 12 timer. Deretter tømmes vannet ut gjennom pluggen i bunn eller kranen. Du trenger ikke å skylle. En burk inneholder 50 tabletter som rekker til en tankvolym tilsvarende 400 liter.

Bra å vite
Rengjøring av vanntanken med BioCool Clean my Water tank bør gjennomføres 2-4 ganger hvert år. Ved påfylling av nytt ferskvann anbefales BioCool Purify my drinking water for å beholde et drikkevann som er friskt og fyllt med oksygen.

Etter rengjøring går det fint til å tømme vannet rett i gråvannstanken. Doser nye tabletter tilsvarende volymen på gråvanntanken. Del opp tablettene i mindre deler slik at de går ned i avløpet. La det virke i 12 timer og tøm tanken.

Kunder som så på dette produktet, kjøpte også: